DSO Başkanı Kasapoğlu’na uluslararası görev – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. DSO Başkanı Kasapoğlu’na uluslararası görev

DSO Başkanı Kasapoğlu’na uluslararası görev

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ağustos 2023 Cuma - 18:13Güncelleme: 4 Ağustos 2023 Cuma - 18:14
DSO Başkanı Kasapoğlu’na uluslararası görev

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Milletlerarası Ticaret Odası, (ICC-International Chamber of Commerce) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Milletlerarası Ticaret Odasının TOBB İkiz Kuleler’de yapılan genel kurulunda yönetim kurulu seçimi de yapıldı. yönetim kurulunda yönetim seçimi yapıldı. DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, yönetim kurulunda görev aldı.

Kasapoğlu, yeni göreviyle ilgili “ Bizleri bu görevi layık gören birliğimizin kıymetli Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve genel kurul delegelerine teşekkür ederim. Verilen görevi layığıyla yerine getirebilmek ve kadim kentimiz Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız. Yönetim kurulunda yer alan diğer başkanlarımızı da tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim” açıklamasını yaptı.

Kasapoğlu, 31 Mayıs 2023 tarihinde yapılan TOBB Genel Kurulu’nda Sanayi Konseyi ve Genel İdare Kurulu Üyeliğine seçilen seçilmiş, yönetim kurulu yedek listesinde de yer almıştı. Kasapoğlu, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunda (OSBÜK) Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi olarak görev almıştı.