DENSER’in satışı iptal edildi – D20Haber
10.05.2025, Cumartesi
18 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. DENSER’in satışı iptal edildi

DENSER’in satışı iptal edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Şubat 2023 Cuma - 08:30Güncelleme: 10 Şubat 2023 Cuma - 08:30
DENSER’in satışı iptal edildi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), borçları nedeniyle satışa çıkarılan Denizli’nin Çardak ilçesindeki “Denser Denizli Serbest Bölge Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”nün satış ihalesini iptal ederek, satıştan çekildiğini açıkladı.

Satış komisyonunun Resmi Gazete’de bugün yayımlanan yeni bir kararında “Denser Denizli Serbest Bölge Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihalesi tatil edilerek satıştan çekilmiştir. İlanen duyurulur” denildi.

NE OLMUŞTU?

Çardak ilçesinde büyük umutlarla kurulan, ancak bir türlü beklenilen işlerliğe kavuşturulamayan Denizli Serbest Bölgesi (DENSER) İktisadi Bütünlüğü, borçları nedeniyle (TMSF tarafından satışa çıkarılmıştı.

Haberin DevamıReklam




Amme borçlarından dolayı DENSER kurucusu ve işleticisi şirketin sahibi olduğu gayrimenkuller ile menkullerinin satış ihalesi 22 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 11.00’de TMSF Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Konferans Salonu’nda yapılacaktı.

DENSER Denizli Serbest Bölge Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”nün muhammen bedeli 69 milyon 500 bin lira olarak belirlenmiş, en son teklif verme tarihi 21 Şubat olarak açıklanmıştı.