Denizlili işadamından Dubai’de Türk rüzgarı – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Denizlili işadamından Dubai’de Türk rüzgarı

Denizlili işadamından Dubai’de Türk rüzgarı

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 30 Mart 2018 Cuma - 12:19Güncelleme: 30 Mart 2018 Cuma - 12:19
Denizlili işadamından Dubai’de Türk rüzgarı

Denizlili İşadamı Cihan Kamer, yarattığı Huqqa markasını yurt dışına taşıdı. Kamer, kısa bir süre önce Ortadoğu’nun petrol zengini ve parıltılı yaşamın hüküm sürdüğü Dubai’de Huqqa şubesini hizmete açtı. İşletmeden ilk fotoğrafları da Denizlili işadamını ziyaret eden DENİB Başkanı Süleyman Kocasert paylaştı.

Atasay Kuyumculuğun üst düzey yöneticiliğinin yanı sıra Fenerbahçe Kulübü’nde ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Cihan Kamer, kurduğu Huqqa ile yeme içme sektöründe yeni bir konseptin öncüsü oldu. Kamer, İstanbul’un yanı sıra Ankara ve Bodrum’da şubeleri bulunan Huqqa ile dünyaya açıldı.

“BURAM BURAM TÜRKİYE”

Dubai Mall’da açılan Huqqa şubesi müşteri kabul etmeye başlarken, Çivrilli ünlü kuyumcu Atasay Kamer’in oğlu Cihan Kamer’in ilk ziyaretçilerinden birisi de Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Süleyman Kocasert oldu. Tesisten övgüyle söz eden Kocasert, “Dubai Mall'da yer alan Huqqa'da bulunmaktan dolayı büyük keyif aldım. Hemşehrimiz Cihan Kamer'in eşsiz bir manzaraya sahip olan bu mükemmel işletmesiyle hem bir Denizlili hem de bir Türk olarak gurur duydum. İşletmesiyle Türkiye’yi mükemmel temsil ediyor ve buram buram Türkiye yansıtılıyor. Pamukkale’den, Kapadokya’dan, Türkiye’nin güzelliklerinden kesitler sunuluyor” dedi.