İş insanı Ahmet Gökşin’den sokağa çıkma yasağı çağrısı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. İş insanı Ahmet Gökşin’den sokağa çıkma...

İş insanı Ahmet Gökşin’den sokağa çıkma yasağı çağrısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Mart 2020 Salı - 10:35Güncelleme: 31 Mart 2020 Salı - 13:04
İş insanı Ahmet Gökşin’den sokağa çıkma yasağı çağrısı

Denizlili iş insanı Ahmet Gökşin, milyonlarca kişinin fabrikalarda çalıştığına dikkat çekerek, coronavirüs ile etkin mücadele için 15 gün sokağa çıkma yasağı getirilmesini önerdi.

Geçtiğimiz günlerde coronavirüs nedeniyle Gökhan Tekstil çalışanlarına bir hafta izin veren iş insanı Ahmet Gökşin, bu kez sokağa çıkma yasağı getirilmesi çağrısında bulundu. Sokaklara çıkanlara yönelik eleştirilere değinerek çağrı yapan Gökşin, “Milyonlarca kişi fabrikalarda, iş yerlerinde, kapalı alanda yan yana çalışırken, sokaktaki üç beş kişiye ‘niye sokağa çıktın’ denilmesini anlayamıyorum. Doğru olan 15 gün genel sokağa çıkma yasağı” dedi.

BİR KEZ DAHA İZİN İÇİN DEĞERLENDİRME

“Çalışanlarınıza yeni bir izin daha düşünüyor musunuz?” sorumuza Gökşin, “Bu sadece bireysel anlamda alınacak kararla, bir fabrikanın tatil etmesiyle sonuç alınacak olay değil. Fabrikalarda milyonlarca çalışan var. Onun için bu çağrıyı yapıyorum. Bu hafta genel olarak sokağa çıkma yasağı kararı alınır diye bekliyordum. Şu ana kadar böyle bir karar alınmadı. Bu hafta bir değerlendirme yapıp yeniden karar alacağız” yanıtını verdi.