Şirketlerde verimlilik izleme ve geliştirme uygulamaları eğitimi – D20Haber
26.06.2024, Çarşamba
23 °C / 40 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Şirketlerde verimlilik izleme ve geliştirme uygulamaları...

Şirketlerde verimlilik izleme ve geliştirme uygulamaları eğitimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ağustos 2019 Çarşamba - 12:39Güncelleme: 21 Ağustos 2019 Çarşamba - 12:40
Şirketlerde verimlilik izleme ve geliştirme uygulamaları eğitimi

DENİB ve TİM-TEB Girişim Evi iş birliğiyle düzenlenen “Şirketlerde Verimlilik İzleme ve Geliştirme Uygulamaları Eğitimi” gerçekleştirildi.

TİM- TEB Girişim Evi’nden Çağrı Çilingir tarafından verilen eğitimde, katılımcılara verimlilik ve katma değer yaratmanın önemine vurgu yapıldı, batık maliyet, hedefe dönük fiyatlama, sabit gider, fire, yatırım ve satış yönetimleri anlatıldı.

Haberin DevamıReklam




Verimlilik izleme ve verimliliği artırma süreçlerinin şirketleri çok yakından ilgilendirdiğini vurgulayan Çilingir, “İşletmeler; sektörel daralmalar, hammadde fiyatlarındaki yaşanan artışlar, girdi maliyetlerinin yükselmesi, rekabet baskısının yoğunlaşması gibi birçok farklı değişkenden dolayı yeterli büyümeyi sağlamakta güçlük çekebiliyor. Hatta bu değişkenlerin sonucunda ticari yaşamını devam ettirmekte zorlanan firmalar olduğuna da şahit olabiliyoruz. Dışsal faktörlerin etkileri karşısında işletmelerin rekabet avantajı elde edebilmeleri için şirket içi verim kayıplarını azaltmaları ve randımanı yüksek faaliyet modeline geçmeleri gerekiyor” dedi.