İhracatın yıldızları ödüllendiriliyor – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. İhracatın yıldızları ödüllendiriliyor

İhracatın yıldızları ödüllendiriliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Mart 2018 Cuma - 12:33Güncelleme: 30 Mart 2018 Cuma - 12:34
İhracatın yıldızları ödüllendiriliyor

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), yaptıkları ihracatla ülkeye döviz kazandıran üyelerini düzenlenecek törenle ödüllendiriyor.

“İhracatın Yıldızları” ödül töreni, yarın Dedeman Park Otel’de yapılacak. Saat 16.00’da başlayacak törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katılacak ve 79 firmaya plaket verilecek.

TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, törende geçmiş yıllarda olduğu gibi DENİB üzerinden en fazla ihracat gerçekleştiren Denizli ve Uşak’ta faaliyet gösteren imalatçı-ihracatçı firmalara ödül verileceğini söyledi. Kocasert, “Yaklaşık 200 ülkeye yıllık 3 milyar dolar üzerinde ihracat yapan, tüm olumsuzluklara rağmen ihracatını arttırmayı başaran ihracatçılarımızı motive etmek, ihracatçılarımızın Türk ekonomisine, istihdamına, büyümesine verdiği katkının kamuoyunda daha net bir şekilde anlaşılmasını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz geleneksel hale gelen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni ile ödüllendireceğiz” dedi.


Söz konusu törene, DENİB üyelerinin yanı sıra diğer İhracatçı Birliklerinin Başkan ve üyeleri, Denizli protokolü, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katılım sağlaması bekleniyor.