Denizli’de İhracat Haftası etkinlikleri başlıyor – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Denizli’de İhracat Haftası etkinlikleri başlıyor

Denizli’de İhracat Haftası etkinlikleri başlıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ekim 2017 Pazartesi - 00:24Güncelleme: 30 Ekim 2017 Pazartesi - 00:24
Denizli’de İhracat Haftası etkinlikleri başlıyor

Ekonomi Bakanlığı önderliğinde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından ihracatın sürdürülebilir ve kalıcı bir şekilde artırılmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar çerçevesinde, 30 Ekim -2 Kasım tarihlerinde “İhracat Haftası 2017”programı gerçekleştirilecek.

İhracat Haftası kapsamında, 30 ve 31 Ekim tarihlerinde yerelde ihracatçı birlikleri tarafından da bir dizi etkinlik düzenlenecek. Denizli İhracatçılar Birliği da (DENİB) genç nesillere ihracat bilincini aşılamak ve ihracatı anlatmak için öğrencilerle buluşma toplantıları gerçekleştirilecek.

Sohbet toplantıları Denizli TED Koleji, Denizli Ticaret Lisesi, Denizli ODTÜ Koleji ve Denizli Bahçeşehir Koleji öğrencileriyle yapılacak. Bu toplantılar, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman KOCASERT başta olmak üzere, DENİB Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinden oluşan heyetin katılımlarıyla yapılacak.

DENİB organizasyonunda Denizli’deki etkinlikler 31 Ekim Salı günü saat 14.00’de başlayacak bilgilendirme toplantısı ve panelle devam edecek. İlk olarak TİM A.Ş ‘den Anıl Özer’in katılımıyla Türk Ticaret Merkezleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Ardından saat 15.30’daTürk ihracatçısının küresel e-ticaret pazarına çıkarma yapmasında önemli rol oynayan, yeni pazarlara ulaşmasında bir araç olan ve TİM’in anlaşmalı e-ticaret sitelerinden biri olan Turkishexporter.net portalı yetkililerinin katılımlarıyla “E- Ticaret Uygulamaları” konulu panel düzenlenecek.