Hazine’ye ait arsa 12 milyon liraya satıldı – D20Haber
10.05.2025, Cumartesi
18 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Hazine’ye ait arsa 12 milyon liraya...

Hazine’ye ait arsa 12 milyon liraya satıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Haziran 2021 Salı - 09:45Güncelleme: 29 Haziran 2021 Salı - 09:45
Hazine’ye ait arsa 12 milyon liraya satıldı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, Hazine’ye ait 10 bin 812 metrekarelik arsa, özelleştirme kapsamında 12 milyon liraya satıldı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Komisyonunca, mülkiyeti Maliye Hazinesi (Hazine) adına kayıtlı olan, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi 726 parseldeki 10 bin 812 metrekare yüzölçümlü taşınmaz, 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde satış için ihaleye çıkarıldı.

Haberin DevamıReklam




İhale sonucunda, taşınmaz 12 milyon lira bedelle en yüksek teklifi veren Otostor Taksitli Motor Araçları Alım Satım Kiralama Servis AŞ’ye satıldı.

Şirketin sözleşme imzalamaması ve diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde, yatırılan teminat irat olarak kaydedilip, ihale iptal edilecek.