Aydem Perakende, 3 dalda ödül aldı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Aydem Perakende, 3 dalda ödül aldı

Aydem Perakende, 3 dalda ödül aldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Haziran 2021 Cumartesi - 13:43Güncelleme: 26 Haziran 2021 Cumartesi - 15:55
Aydem Perakende, 3 dalda ödül aldı

Aydem Perakende, Awards International’ın Türkiye’de düzenlediği CX Turkey Customer Experience Awards 2021’de, üç dalda ödüle layık görüldü.

Uluslararası arenada müşteri deneyimi yarışmaları düzenleyen Awards International’ın Türkiye’de gerçekleştirdiği CX Turkey Customer Experience Awards 2021’de  Aydem Perakende, “Covid-19 Krizi Sırasında Çalışan Deneyimi” kategorisinde birincilik, “Müşteri Deneyimi Dönüşümü” kategorisinde ikincilik ve “En İyi Müşteri Deneyimi Stratejisi-İş Hayatında+25 Yıl” kategorisinde üçüncülük ödüllerini almaya hak kazandı.

Aydem Perakende Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, ödüllerle ilgili açıklamasında, “Değişim ve dönüşüm sürecimizde müşterilerimize sunduğumuz deneyimi artırarak iyileştirmek, canlı tuttuğumuz kültürel değerlerimizi güçlendirmek her zaman önceliğimiz ve odak noktamız oldu. 2020 yılında hep birlikte olağanüstü bir yıl yaşadık. Kurum olarak pandemi başlar başlamaz önceliğimizi müşterilerimizin ve çalışma arkadaşlarımızın sağlığı olarak belirledik. Bu doğrultuda attığımız adımların karşılığında “Covid-19 Krizi Sırasında Çalışan Deneyimi” kategorisinde birinciliğe layık görülmek bizi ayrıca mutlu etti. Müşteri deneyimini merkezimize alarak geliştirdiğimiz, çalışanlarımızın da benimseyerek ve inanarak sahiplendiği yenilikçi politikalarımızla birlikte başardık. Birbirine güvenen, bağ kuran, daima iletişimi ön planda tutan değerli çalışma arkadaşlarımla güçlü bir takım oluşturduk” dedi.