Denizli OSB’de “Markalaşma – Turqualıty Ve İhracat Destekleri” Semineri – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Denizli OSB’de “Markalaşma – Turqualıty Ve...

Denizli OSB’de “Markalaşma – Turqualıty Ve İhracat Destekleri” Semineri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Mart 2018 Çarşamba - 15:21Güncelleme: 14 Mart 2018 Çarşamba - 15:21
Denizli OSB’de “Markalaşma – Turqualıty Ve İhracat Destekleri” Semineri

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve T.C. Ekonomi Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen “Markalaşma – Turqualıty Ve İhracat Destekleri” konulu seminer gerçekleştirildi.

T.C. Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Kılıçkaya tarafından sunulan seminere, Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uğurlu ve çok sayıda sanayici katıldı.

Seminer, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş’ın açılış konuşmasının ardından şehitlerimiz anısına Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Mehmet Ali Kılıçkaya, “Turquality, uluslararası markalaşma potansiyeli olan firmalarımızın, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine kadar bütün süreçleri kapsayacak şekilde yönetsel bilgi birikimi, kurumsallaşma ve gelişimlerini sağlayarak uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla küresel bir oyuncu olabilmeleri ve söz konusu markalar aracılığıyla olumlu Türk Malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amacıyla oluşturulmuş bir marka destek programıdır.” dedi.

Seminerde, Marka, Patent ve Tescil, Mal İhracatına Yönelik Destekler, UR-GE Desteği, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Destekleri, Tasarım ve Ürün Geliştirme Destekleri konularında ayrıntılı bilgiler verildi.