Denizli Makine OSB’nin ihale tarihi belli oldu – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Denizli Makine OSB’nin ihale tarihi belli...

Denizli Makine OSB’nin ihale tarihi belli oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ağustos 2023 Çarşamba - 14:04Güncelleme: 30 Ağustos 2023 Çarşamba - 14:04
Denizli Makine OSB’nin ihale tarihi belli oldu

Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (DEMİOSB) ihale süreci belli oldu. Denizli Sanayi Odası (DSO) ve DEMİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, ihalenin 21 Eylül’de 383 milyon lira üzerinden ihale edileceğini bildirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kasapoğlu, “Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgemizin altyapı yatırımları için Sanayi Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nden ihale için onay almış bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.

Kasapoğlu, 383 milyon TL üzerinden yapılacak ihale ile DEMİOSB’nin yol, su ve kanalizasyon işlerini kapsayan altyapı yatırımlarının gerçekleştirileceğini, Denizli'nin iktisadi ve sınai kalkınması için çalıştıklarını belirtti.

TİN: BAKANLIK KREDİ DESTEĞİ SAĞLAYACAK

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de konuyla ilgili “Denizli Makine İhtisas OSB’nin altyapı yapım işi için girişimlerimiz ile Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğünden ihale oluru aldık. Bakanlığımızın sağlayacağı kredi desteği ve müteşebbis heyetin sorumluluğuyla 21 Eylül 2023 tarihinde ihaleye çıkılıyor” açıklamasını yaptı.

DEMİOSB, Honaz ilçesinin Gürlek ve Kocabaş mahalleleri arasında yer alan 2,5 milyon m² alan üzerine kurulacak. OSB’de 115 parsel yer alacak.