Denizli Girişimcilik Zirvesi 15 Ekim’de yapılacak – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Denizli Girişimcilik Zirvesi 15 Ekim’de yapılacak

Denizli Girişimcilik Zirvesi 15 Ekim’de yapılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ekim 2022 Salı - 11:19Güncelleme: 13 Ekim 2022 Perşembe - 12:39
Denizli Girişimcilik Zirvesi 15 Ekim’de yapılacak

Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD), GEN Türkiye ve HABİTAT Derneği iş birliğiyle düzenlenen “Denizli Girişimcilik Zirvesi”, 15 Ekim Cumartesi günü yapılacak.

TÜSİAD, TÜRKONFED ve KAGİDER gibi sivil toplum kuruluşlarının da paydaş olarak yer alacağı zirve Merkezefendi Kültür Merkezinde yapılacak. Ayrıca, GEN çatısı altında dünyada üçüncü, Türkiye’de ise ilk merkez olacak “GEN Campus Denizli”nin de DEGİAD Binası içerisinde açılış töreni gerçekleştirilecek.

Etkinliklere TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın, HABİTAT Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, ve GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin’in de katılacağı bildirildi.

DEGİAD yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, etkinlikle ilgili “Denizli Genç İş İnsanları Derneği olarak bu yönetim dönemimizde odağımıza ‘Girişimcilik’ konusunu aldık. Girişimcilik ekosistemi üzerinde çalışırken yolumuz bu konuda dünyada ve Türkiye’de çok önemli bir etkiye sahip olan GEN ile kesişti. Türkiye’deki ilk ve dünyadaki üçüncü GEN Campus’ü DEGİAD yönetim binamız içinde açacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Aynı gün düzenlenecek olan Denizli Girişimcilik Zirvesi ile de bu alanda çok önemli tecrübeye sahip Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizli’de yatırımcılarla ve girişimcilerle buluşturacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ulusal boyutta yapılacak bu etkinliğe tüm ilgili paydaşlarımızı ve iş insanlarını bekliyoruz. DEGİAD olarak, Denizli’nin adını ulusal seviyede duyurmaya ve ses getirecek aktiviteler yapmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.