Denizli firması Evteks, İnovalig’den özel ödülle dönüyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Denizli firması Evteks, İnovalig’den özel ödülle...

Denizli firması Evteks, İnovalig’den özel ödülle dönüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Aralık 2017 Pazar - 10:14Güncelleme: 10 Aralık 2017 Pazar - 10:14
Denizli firması Evteks, İnovalig’den özel ödülle dönüyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen İnovasyon ve İnovalig Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yarışmaya Denizli’den katılan Evteks Limitet Şirketi, İnovalig’de KOBİ Özel Ödülü’ne layık görüldü.

TİM’in düzenlediği İnovasyon ve İnovalig Yarışması Ödül Töreni, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ödül törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Nihat Zeybekci, TİM yöneticileri, sanayici ve işadamları katıldı.

İstanbul ağırlıklı olmak üzere Türkiye genelinden bine yakın firmanın başvuru yaptığı yarışmanın ön elemesiyle finale kalanlar belirlendi. Finale kalmayı başaran Evteks Limitet Şirketi, seçici kurulun değerlendirilmesiyle İnovalig’de KOBİ Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Denizli firması Evteks, İnovalig’den özel ödülle dönüyor

11 AR-GE PRAJESİ VE DEVAM EDEN 15 PROJE ÖDÜL GETİRDİ

Evteks Genel Müdürü İsa Dal, ödül sonrası D20Haber.com’a yaptığı açıklamada, TİM’in düzenlediği bu yarışmada Anadolu KOBİ’lerinin kaleleri yıktığını söyledi. Kazanılan ödülün uzun soluklu bir çalışmanın karşılığı olduğunu vurgulayan Dal, 11 Ar-Ge projesi ve devam eden 15 projeyle bine yakın başvuru arasından sıyrılıp bu güzel sonucu elde ettiklerini ifade etti.

KOBİ dalında özel ödül kazanmaktan dolayı büyük mutluluk dudularını dile getiren Dal, “Çok mutluyuz ve gururluyuz. Destek alırsak çok daha iyi noktalara gelebiliriz. Türkiye’deki en inovatif KOBİ seçilmek ve Anadolu’dan bunu başarmak onur verici. Devlerle aynı sahneyi paylaşmak gurur verici. Hayallerin tecrübe ve inanç ile birleşmesi sonucu ortaya çıkan bu ödüle ulaşmamızda emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve değerli hocalarıma sonsuz şükranlarımı sunarım. Umarım bizim gibi arafta bekleyen birçok KOBİ için bu ödül ilham verir, ümit olur” dedi.