Denizli EVTEKS’de 96 firmayla yer aldı – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Denizli EVTEKS’de 96 firmayla yer aldı

Denizli EVTEKS’de 96 firmayla yer aldı

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 24 Nisan 2018 Salı - 14:32Güncelleme: 24 Nisan 2018 Salı - 14:32
Denizli EVTEKS’de 96 firmayla yer aldı

İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS), 24’üncü kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Alanında dünyanın önde gelen organizasyonlarından olan EVTEKS’e bu yıl Denizli’den 96 firmanın katıldığı bildirildi.

İstanbul Yeşilköy’de CNR EXPO alanında düzenlenen EVTEKS Fuarı, Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve İstanbul Valisi Vasip Şahin'in konuşmalarıyla açıldı. Fuarın açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB)Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan da katıldı.

İlk kez nisan ayında “April Effect” (Nisan Etkisi) mottosuyla düzenlenen fuarda, ziyaretçilere tazelik, yenilik, uyanış ve buluşma gibi baharın etkilerinin ev tekstili ile tasarım üzerindeki etkileri koleksiyonlarla aktarılıyor. Fuarın moda ve trend teması da “büyülenmek” olarak belirlendi.

MEMİŞOĞLU: BOL SİPARİŞLERLE DÖNMEK İSTİYORUZ

Fuarla ilgili D20haber.com’a değerlendirmede bulunan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, fuarda 92’si tekstil ve 4’ü tekstil yan sanayi olmak üzere 96 denizli firmasının stant açtığını belirtti. EVTEKS’in sektördeki uluslar arası etkisine dikkat çeken Memişoğlu, “EVTEKS 600 metrekare alanda başlayıp, bugün 160 bin metrekareye ulaşan bir fuar organizasyonu. 40 bini yabancı olmak üzere fuara 100 bin ziyaretçi bekleniyor. Birliğimizin de desteği ve girişimleriyle bu yıl Denizli firmalarımız fuarın daha iyi yerlerinde stant açma imkanı buldu. Heyecanlı, cıvıl cıvıl bir fuardayız. İnşallah Denizli’ye bol siparişlerle döneriz” dedi.