DENİB’te Stratejik Ekip Yönetimi Eğitimi verildi – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. DENİB’te Stratejik Ekip Yönetimi Eğitimi verildi

DENİB’te Stratejik Ekip Yönetimi Eğitimi verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mart 2024 Cumartesi - 10:16Güncelleme: 2 Mart 2024 Cumartesi - 10:16
DENİB’te Stratejik Ekip Yönetimi Eğitimi verildi

Denizli İhracatçılar Birliğinde (DENİB) üyelere yönelik “Stratejik Ekip Yönetimi ve Performans Kategorileri Eğitimi” verildi.

DENİB Hizmet Binası’nda düzenlenen “Stratejik Ekip Yönetimi ve Performans Kategorileri Eğitimi”, Kemal Albayrak tarafından verildi. Eğitim programında, iş süreçlerinin hızlı ve doğru işlemesinde en önemli etkenlerden birisinin stratejik ekip yönetimi ve performans kategorileri olduğu vurgulandı.

Yeni liderlik modellerinde, ekibin yönetimi ve performans odaklılık konularda liderin stratejilerini çalışanlarına göre oluşturması üzerinde de duruldu.

Katılımcılara; liderlik ve liderin sorumluluk alanları, liderlikte güç kullanımı, performans odaklı bir takım geliştirme, güven oluşturma, uyum için çabalama, başarı için bağ kurma, sonuç elde etme, çalışan performansı ve performans kategorileri, performansı etkileyen faktörler, X modeli, farklı performans seviyelerini tanıma, liderlik ihtiyaç analizi ve yöneticilik stilini farklı ihtiyaçlara göre uyarlama, geri bildirimde ustalaşma, yapıcı geri bildirim modeli, geri bildirimin temel ilkeleri, geri bildirim için becerilerde ustalaşma konularında bilgi sunuldu.