DENİB’de Patronun Rotası semineri – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. DENİB’de Patronun Rotası semineri

DENİB’de Patronun Rotası semineri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Kasım 2023 Çarşamba - 16:27Güncelleme: 29 Kasım 2023 Çarşamba - 16:27
DENİB’de Patronun Rotası semineri

Denizli İhracatçılar Birliği’nde (DENİB) düzenlenen “Patronun Rotası” isimli seminer düzenlendi.

DENİB’de düzenlenen programa, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DENİB Yönetim Kurulu Üyeleri ile DENİB'e üye firmaların yöneticileri katıldı.

Programda konuşan Memişoğlu, DENİB Akademi’nin yeniden yapılandırma sürecini tamamladıkları ve eğitimlere 2024 yılını beklemeden başladıklarını söyledi. Memişoğlu, “Akademi Girişimci, Akademi Profesyonel, Akademi Junior ve Akademi Master olarak 4 kategoride eğitim programları devam edecek” dedi.

Akademi Master kapsamında ilk programa katılım sağlayanlara teşekkür eden Memişoğlu, “Türkiye’de yer alan firmaların büyük çoğunluğu aile şirketi ve şirketlerin yaşam döngülerini istatistikler net bir şekilde ortaya koyuyor. Bugün gerçekleştireceğimiz programda firma sahiplerinin yeni jenerasyona yetki devri, delegasyon, aile anayasası gibi konuları inceleyeceğiz. Firma sahiplerinin yoğun ilgisi ve seminere olan heyecanı, Akademi Master kapsamındaki ilk eğitimimizde bizi oldukça mutlu etti” diye konuştu.

Memişoğlu’nun konuşmasının ardından Ahmet Şerif İzgören, “Patronun Rotası” programında, yurt dışı ve yurt içinde farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalardan çeşitli örnekler vererek, iyi uygulama örneklerini katılımcılara aktardı.

İzgören, firmaların sürdürülebilirliği, kurum kültürü, sistem oluşturma, yeni yetenekleri keşfetme, strateji, liderlik, çalışan motivasyonu gibi konularda yaşanmış örneklerle birlikte katılımcılara bilgiler aktardı.