DEGİAD Başkanlığına Sözkesen seçildi – D20Haber
21.06.2024, Cuma
23 °C / 42 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. DEGİAD Başkanlığına Sözkesen seçildi

DEGİAD Başkanlığına Sözkesen seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Haziran 2024 Çarşamba - 17:50Güncelleme: 12 Haziran 2024 Çarşamba - 17:50
DEGİAD Başkanlığına Sözkesen seçildi

Denizli Genç İş İnsanları Derneğinin (DEGİAD) Başkanlığına Kemal Sözkesen seçildi. Sözkesen, yönetim kuruluyla birlikte daha etkin ve güçlü bir DEGİAD için çalışacaklarını belirtti.

DEGİAD’ın 32. Olağan Genel Kurulu Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binası’nda yapıldı. Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından yapılan seçimde, DEGİAD’ın başkanı Kemal Sözkesen oldu.

 

Yönetim kurulunda ise Berkay Alkaya, Buğra Altuntaş, Cihan Emre İnceoğlu, Elvan Özbilen, Emin Mert Turgut, Nazife Demirkapı, Nuri Alper Kabukçu, Osman Makal, Özer Erikoğlu, Sinan Salgar, Şenol Işıklı ve Zeynep Ekiz Atıcı görev aldı.

DEGİAD Başkanlığına seçilen Kemal Sözkesen, genel kuruldaki konuşmasında, “Oluşturduğumuz yönetim kurulu, hem bugüne kadarki en genç yaş ortalamasına sahip olmasıyla hem de birçok farklı sektörden temsilcileri içerisinde barındırmasıyla dikkat çekiyor. Daha da etkin ve güçlü bir DEGİAD için kararlı bir şekilde çalışacağız. Ekip arkadaşlarım ile birlikte, şehrimizin ve ülkemizin gelişimine doğrudan katkı sağlayacağına inandığımız projelerimizi sizlerle paylaşmak için heyecanlıyım. Yeni dönem projelerimizi oluştururken 3 temel kavram üzerinde yoğunlaştık: Dijitalleşme, iş dünyasında dönüşüm ve sosyal etkileşim. Bu 3 kavram hedeflerimize giden yolda bize pusula olacak” dedi

Haberin DevamıReklam




Oluşturacakları mobil uygulama ile internetin ve dijital platformların sunduğu olanakları en iyi şekilde değerlendirerek üyelerine daha fazla fayda sağlayacak dijital projeler hayata geçireceklerini anlatan Sözkesen, kente değer katacak DEGİ’ART oluşumuyla kültür ve sanat projelerinin merkezinde bir dernek olacaklarını söyledi.

DEGİAD Pamukkale Maratonu ile Denizli’yi ulusal maraton takviminde Run Antalya, Avrasya Maratonu gibi önemli bir platforma taşımak istediklerini ifade eden Sözkesen, uluslararası fuarlar öncesinde DEGİAD üyelerine eğitimler vereceklerini, üyelerini diğer şehirlerdeki önde gelen STK üyeleri ile tanıştırarak ticaret köprüleri projesi kapsamında iş hacimlerini artıracaklarını, tecrübe transferi projesi ile sektörlerinde ön plana çıkmış başarılı iş insanlarını DEGİAD üyeleri ile buluşturacakları ve DEGİAD Yatırım Ağı Projesi ile de Türkiye’de bir ilk olarak yurtdışı fonlara yatırım yapacakları özel bir yatırım şirketini hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.