Aydem ve Gediz Perakende Genel Müdürlüğüne Marangoz atandı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Aydem ve Gediz Perakende Genel Müdürlüğüne...

Aydem ve Gediz Perakende Genel Müdürlüğüne Marangoz atandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Eylül 2021 Cuma - 13:37Güncelleme: 3 Eylül 2021 Cuma - 20:21
Aydem ve Gediz Perakende Genel Müdürlüğüne Marangoz atandı

Denizli, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla illerinde elektrik perakendeciliği hizmeti sunan Aydem Enerji şirketlerinden Aydem Perakende ve Gediz Perakende şirketlerinin genel müdürlüğüne Serdar Marangoz atandı.

Kurum içinde gerçekleştirilen atama ile Aydem Enerji Ticaret Grup Başkanı olarak görev yapan Serdar Marangoz, Ege Bölgesi’nde İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla’da 5 milyondan fazla noktada 20 milyonu aşkın insana hizmet sunan Aydem ve Gediz Perakendenin genel müdürlüğüne getirildi.

ODTÜ Elektrik–Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olan Serdar Marangoz’un sektörde 10 yılı aşkın deneyimi bulunuyor. Kariyerine Siemens AG’de başlayan Marangoz, 2009 yılından bu yana Aydem Enerji çatısı altındaki Aydem Elektrik Piyasası ve Regülasyon Müdürü, ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım şirketlerinde icra kurulu üyesi olarak çalışmalarını sürdürdü. 2019 yılında Aydem Enerji’ye Ticaret Grup Başkanı (CCO) ve Aydem Yenilenebilir Enerji Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Marangoz, perakende grup şirketlerinin genel müdürü görevine ek olarak Aydem Yenilenebilir Enerji’deki Yönetim Kurulu Üyeliği sorumluluğunu da sürdürecek.