Aydem Sözleşme Hesap Numarası dönemini başlattı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Aydem Sözleşme Hesap Numarası dönemini başlattı

Aydem Sözleşme Hesap Numarası dönemini başlattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Mart 2018 Pazartesi - 17:36Güncelleme: 19 Mart 2018 Pazartesi - 17:36
Aydem Sözleşme Hesap Numarası dönemini başlattı

Aydem ve Gediz, müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına kurumsal kaynak planlama yazılım sistemlerinden olan SAP ’ye geçti. Bugünden itibaren yeni sisteme geçişin tamamlanması ile birlikte müşteriler, tüm işlemlerini tesisat numarası yerine artık aboneliklerine özel tanımlanan sözleşme hesap numarası ile gerçekleştirebilecekler.

Aydem ve Gediz, sözleşme hesap numaralarını müşterilerine SMS ve e-posta yolu ile iletti. İletişim bilgileri güncel olmadığından dolayı sözleşme hesap numaraları SMS veya e- posta yolu ile iletilemeyen müşteriler, aboneliklerine özel tanımlanan sözleşme hesap numaralarını 0 850 800 0 186 numaralı iletişim merkezini arayarak, en yakın müşteri ilişkileri merkezlerine giderek veya Aydem ve Gediz web sitelerini ziyaret ederek öğrenebilecek. Sözleşme Hesap Numaraları aynı zamanda ilk fatura döneminden itibaren elektrik faturalarının sol üst tarafında da yer alacak.

Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaşayan Aydem müşterileri, www.aydem.com/tr/SozlesmeHesapNo adresi üzerinden, İzmir ve Manisa illerinde yaşayan Gediz müşterileri ise http://www.gediz.com/tr/SozlesmeHesapNo adresi üzerinden eski Tesisat Numarası bilgilerini kullanarak Sözleşme Hesap Numaralarını öğrenebilecek.