Aydem Perakende’den faizleri sildiren borç ödeme kampanyası – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Aydem Perakende’den faizleri sildiren borç ödeme...

Aydem Perakende’den faizleri sildiren borç ödeme kampanyası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Eylül 2021 Salı - 12:10Güncelleme: 14 Eylül 2021 Salı - 12:24
Aydem Perakende’den faizleri sildiren borç ödeme kampanyası

Ege Bölgesi’nin görevli elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, 2019 yılı ile öncesi fatura dönemlerine ait asıl alacak, icra gideri ve avukatlık ücretlerini, 30 Eylül’e kadar peşin ödeyen müşterilerinin bakiye faiz borçlarının silineceğini açıkladı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, kampanyanın icra dosyasındaki asıl alacak tutarı, masraf, harç ve kanuni vekâlet ücretinin de peşin olarak ödenmesi halinde geçerli olacağı belirtildi.

Kampanya kapsamında borçlar, hizmet noktalarındaki veznelere nakit veya kredi kartıyla, şirket banka hesaplarına havale/EFT gönderimi yapılarak ödenebilecek.

Ek olarak, ödemesi gerçekleştirilen dosyalara konulan hacizlerin kaldırılması için masrafların, aboneler tarafından icra dairesine ödenmesi gerektiği ifade edildi.

Ödeme avantajı sağlayacak ve mevcut borç oranını düşürecek bu kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, müşteri ilişkileri merkezleri’nden ödeme yapabilecek veya 0850 800 0 186 numaralı çağrı merkezini arayarak ödeme alternatifleri ile ilgili detaylı bilgi alabilecek.

TEDAŞ döneminden kalma alacaklar ise kampanya kapsamı dışında tutulacak.