Aydem Enerji, yenilikçi çözümlerini Aydem Plus ile tüketicilerin hizmetine sunuyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Aydem Enerji, yenilikçi çözümlerini Aydem Plus...

Aydem Enerji, yenilikçi çözümlerini Aydem Plus ile tüketicilerin hizmetine sunuyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Aralık 2023 Pazartesi - 17:23Güncelleme: 18 Aralık 2023 Pazartesi - 17:23
Aydem Enerji, yenilikçi çözümlerini Aydem Plus ile tüketicilerin hizmetine sunuyor

Aydem Enerji, sürdürülebilir ürün ve yenilikçi çözümlerini yeni iştiraki Aydem Plus ile tüketicilere sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aydem Enerji bünyesinde kurulan Aydem Plus, güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu, elektrikli araç şarj istasyonu OTOWATT gibi birçok alanda yenilikçi çözümleriyle tüketicilere değer katmayı hedefliyor.

Bu çözümlerin yanı sıra elektrikli araç kullanıcıları için OTOWATT mobil uygulamasını da devreye alan Aydem Plus, kullanıcılara bu uygulama sayesinde uygun istasyonların konumlarına hızlı ulaşabilme ya da mobil ödeme işlemlerini kolaylıkla yapma avantajı getiriyor.

Aydem Plus, aynı zamanda yenilenebilir enerji kaynaklarını destekleyen işletmelere uluslararası ölçekte geçerli I-REC (International Renewable Energy Certificate) sertifikası sunarak, küresel pazarda rekabet avantajı sağlayan bu sertifikayla, işletmelerin yenilenebilir enerji üretimini desteklediklerini gösterirken, işletmelerin çevresel sürdürülebilirlikleri konusundaki taahhütlerini gerçekleştirmelerine de yardımcı oluyor.

Söz konusu firma ayrıca müstakil ev ya da sitelerde ikamet eden müşterilerine çatı tipi GES ile evsel depolama çözümleri öneriyor ve şarj istasyonu yatırımı yapmak isteyen işletmelere kurulum, yazılım ve ödeme altyapıları olmak üzere anahtar teslim çözümler sunuyor.