ATS Gayrimenkul’den Sevindik İş Merkezi yatırımı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. ATS Gayrimenkul’den Sevindik İş Merkezi yatırımı

ATS Gayrimenkul’den Sevindik İş Merkezi yatırımı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Ekim 2017 Perşembe - 16:21Güncelleme: 19 Ekim 2017 Perşembe - 16:21
ATS Gayrimenkul’den Sevindik İş Merkezi yatırımı

Denizlili işadamlarının bir araya gelerek kurduğu ATS Gayrimenkul, farklı bir konseptle uygulamasıyla kurulacak Sevindik İş Merkezi projesine startı verdi. İşyerleri, oteli ve 65 metre yükseklikteki panoramik restoranıyla kentte yeni bir cazibe merkezi oluşturacak proje, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Denizli iş dünyasından Hasan Kasapoğlu, Mustafa Gül, Mustafa Tuğrul, Şaban Karaçoban, Mehmet Rabuş, İzzet Özer, Ufuk Çağlı, Gülin Gül Coşkun ve Gürkan Gül bir araya gelerek, ATS Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu.

Merkezefendi’nin Sevindik Mahallesi’nde hayata geçirilecek projenin yatırımını gerçekleştirecek şirketin yönetim kurulu başkanlığını Hasan Kasapoğlu, başkan yardımcılığını Mustafa Gül, genel müdürlüğünü Mehmet Rabuş üstlendi. Mustafa Tuğrul ve Şaban Karaçoban da yönetim kurulunda üye olarak görev yapacak.

ATS Gayrimenkul’den Sevindik İş Merkezi yatırımı

35 BİN METREKARE İNŞAAT ALANI

Sadece yatırımın yapılacağı Sevindik bölgesinin çehresini değiştirecek ve Denizli’de yeni bir cazibe merkezinin yaratılmasını sağlayacak Sevindik İş Merkezi, 35 bin metrekare inşaat alanına ve bulunduğu bölgenin en yüksek binası özelliğine sahip olacak. Otelden restorana, işyerlerinden toplantı salonlarına farklı bir konsept uygulanacak proje, mimarisiyle de dikkati çekecek.

Projesini mesleğinin Denizli’deki duayen isimlerinden mimar Ahmet Yoldaş’ın hazırladığı ATS Sevindik İş Merkezi'nde, büyüklüğü 1100 m2 ile 1650 m2 arasında değişen 3'er katlı 19 adet işyeri yer alacak. Merdiven ve yük asansörleri ile katları birbirine bağlı işyerlerinin yapısı farklı bir fonksiyonellik sunacak.

ATS Gayrimenkul’den Sevindik İş Merkezi yatırımı

AÇILIP KAPANAN ÇATILARLA ÇOK AMAÇLI SALONLAR

İş merkezi’nin 2’nci katında 2'si 1685, diğerleri 1136 ve 942 metrekarelik 4 konferans, toplantı, eğitim, konser ve düğün salonları gibi çok amaçlı kullanılabilecek mekanlar yer alacak. Bu salonların şeffaf, açılır kapanabilir çatıları ferah ve aydınlık bir ortam oluşturacak.

ATS Gayrimenkul’den Sevindik İş Merkezi yatırımı

44 ODALI OTEL

Yapının 3. katı ile birlikte ATS Sevindik İş Merkezi'nin otel bölümü başlıyor. Zemin kattan özel asansörler ile ulaşılan otelin ilk katında lobi ile beraber yemek, oturma ve televizyon salonları bulunacak. Otelde 36 süit, 8 standart toplam 44 olacak.

ATS Gayrimenkul’den Sevindik İş Merkezi yatırımı

65 METRE YÜKSEKLİKTE PANORAMİK DENİZLİ MANZARALI RESTORAN

ATS Sevindik İş Merkezi, şehrin tamamına hakim olan 65 metre yükseklikteki restoranıyla da dikkati çekecek. 120 kişilik restoran, misafirlerini panoramik şehir manzarası eşliğinde ağırlayacak. Proje hem Denizli'de yaşayanlara hem Denizli'ye iş ya da turistik amaçla gelen konuklara bu özelliğiyle de ayrıcalık sunacak.