Voleybol takımından OSB Müdürlüğüne teşekkür ziyareti – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Voleybol takımından OSB Müdürlüğüne teşekkür ziyareti

Voleybol takımından OSB Müdürlüğüne teşekkür ziyareti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Şubat 2019 Perşembe - 14:28Güncelleme: 14 Şubat 2019 Perşembe - 14:28
Voleybol takımından OSB Müdürlüğüne teşekkür ziyareti

Honaz Çok Programlı Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı ve Okul Müdürü Muhammetdin Kırlı, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

OSB Müdürü Ahmet Taş, okul yöneticilerini ve Balıkesir'de yapılan Türkiye Liselerarası Voleybol Bölge Finali’nde Denizli’yi temsil eden ve kente ikinciliğini kazanarak dönen Honaz Çok Programlı Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımını konuk etti.

İlk maçta Çanakkale birincisini 3-1’lik skorla geçen Honaz Çok Programlı Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı, ikinci maçta geçen senenin şampiyonu İzmir Okyanus Kolejine 3-0 yenildi.

Genç sporcuları kutlayan Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Denizli’de spor, kültür ve sanat alanında da çok yetenekli gençlerimiz var. Bunlara elimizden geldiğince destek oluyoruz, daha da fazla destek olmaya çalışacağız. Sizleri tebrik ediyorum ve kutluyorum. Okul Yönetimi ve tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Honaz Çok Programlı Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı sporcuları ve okul müdürü Kırlı da Taş'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.