Vali Coşkun, Denizli OSB’de ziyaretlerde bulundu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Vali Coşkun, Denizli OSB’de ziyaretlerde bulundu

Vali Coşkun, Denizli OSB’de ziyaretlerde bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Şubat 2024 Cuma - 14:02Güncelleme: 2 Şubat 2024 Cuma - 14:04
Vali Coşkun, Denizli OSB’de ziyaretlerde bulundu

Vali Ömer Faruk Coşkun, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bir dizi ziyaretlerde bulunarak, faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Denizli OSB’de ziyaretler gerçekleştirdi. Coşkun’a ziyaretlerinde Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş eşlik etti.

 

“MESLEKİ EĞİTİM ÖNEMLİ”

İlk olarak Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Kolejinde (DOSTEK) incelemelerde bulunan Vali Coşkun, atölyeleri gezen, okul müdürü Saadettin Dumlu’dan eğitim ve uygulamaya geçirilen projeler ile ilgili bilgi alan Coşkun, mesleki eğitimin önemini vurguladı. Coşkun, şunları söyledi:

“Birçok ilde görev yaptım. Bu illerde birçok meslek okulunu görme ve inceleme fırsatı buldum. Ancak DOSTEK Koleji gibisini görmedim. Alt yapısı ve donanımı çok yüksek bir okul. Meslek lisesi öğrencileri için her şey düşünülmüş. Başta Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederim. DOSTEM ise nitelikli iş gücü için önemli bir merkez. Son teknoloji imkanlarına burada yer verilmiş. Burası Denizli OSB’nin meslek edindirme okulu gibi. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”

MİNİKLERLE BİRLİKTE BOYAMA YAPTILAR

Çalışan kadınların çocuk bakımına ilişkin problemini çözen Denizli OSB Özel Minik Hayaller Anaokulunu da ziyaret eden Vali Coşkun, burada anaokulu yönetimi ve öğretmenlerinden brifing aldı. Coşkun ve beraberindekiler, çocuklarla birlikte boyama yaptı.

DOSTEM’DE ÜRETİLEN ATKI HEDİYE EDİLDİ

Vali Coşkun’un bir diğer durağı ise, Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Müdürlüğü oldu. Burada itfaiyecilerle bir araya gelen Coşkun, bölgeye önemli hizmetler veren İtfaiye Müdürlüğü personeline çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Ardından DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezine giden Vali Ömer Faruk Coşkun, kurum müdürü Hakkı Öztürker’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Öztürker, Coşkun’a DOSTEM’de üretilen ve üzerinde isminin yazılı olduğu atkı hediye etti.

Vali Coşkun’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, “Burası Denizli sanayisinin kalbi. Mesleki eğitime nitelik kazandırma adına önemli çalışmaların yürütüldüğü bir bölge. Sayın Valimize bölgemize gerçekleştirdiği ziyaret ve destekleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.