Filiz: Ar-Ge yatırım teşviki büyüme için önemli – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Filiz: Ar-Ge yatırım teşviki büyüme için...

Filiz: Ar-Ge yatırım teşviki büyüme için önemli

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Aralık 2023 Cumartesi - 11:34Güncelleme: 9 Aralık 2023 Cumartesi - 11:35
Filiz: Ar-Ge yatırım teşviki büyüme için önemli

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanvekili Necip Filiz, yatırım teşviklerinin büyüme için önemli olduğunu belirtti.

OSBÜK tarafından düzenlenen “OSB Yıldızları Araştırması Yarışması”nda dereceye girenler için ödül töreni yapıldı. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen yarışmanın ödül töreni, Kocaeli'de bulunan Bilişim Vadisi'nde düzenlendi.

Törende, 11 farklı kategoride 116 firmaya başarılı çalışmaları dolayısıyla plaket verildi.

Törende Denizli'yi OSB Başkanvekili ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Necip Filiz ile OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş temsil etti.

Törenin ardından değerlendirmede bulunan Filiz, Bilişim Vadisi'nin ileride Türkiye'nin Silikon Vadisi olacağını söyledi. Filiz, “En çok Ar-Ge çalışması yapan, en çok kadın istihdam eden ve aynı zamanda en çok ihracat yapan gibi birçok kategoride ödüller dağıtıldı. Biz bu firmalarımızı tebrik ediyoruz. Sanayi Bakanımızın açıkladığı çok güzel teknolojik yatırımlar konusunda Ar-Ge yatırım teşvikleri oldu. Ülkemizin üretim, ihracat ve istihdama dayalı büyümesi için bunlar çok önemli” dedi.

DENİZLİ (İHA)