OSB Masa tenisi Turnuvası’nda gruplar belirlendi – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. OSB Masa tenisi Turnuvası’nda gruplar belirlendi

OSB Masa tenisi Turnuvası’nda gruplar belirlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Nisan 2019 Çarşamba - 16:16Güncelleme: 3 Nisan 2019 Çarşamba - 16:16
OSB Masa tenisi Turnuvası’nda gruplar belirlendi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Denizli Masa Tenisi İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen 3. Geleneksel OSB Masa Tenisi Turnuvası’nda gruplar belli oldu.

Kura çekimine Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Musa Güner, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Bahri Kaya, firma temsilcileri ve sporcular katıldı.

Kura çekimine katılan 36 takım 6 grup halinde mücadele edecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar final grubunu oluşturacak. Gruplarını üçüncü ve dördüncü olarak bitiren takımlar ise conclusionda mücadele edecek.

Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, spora büyük önem verdiklerini belirterek, “Çalışanlarımızın farklı bir şekilde zaman geçirmeleri için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Üç sene önce başlattığımız masa tenisi turnuvasına bu sene de katılım oldukça yüksek. Masa tenisi turnuvasını futbol turnuvalarımızda yaptığımız gibi lig haline getirmeyi planlıyoruz. Organize Sanayi Bölgemizde toplam 25 bin çalışanımız var. Çalışanlarımızın iş yoğunluğu ve stresli iş yükünü hafifletmek amacıyla çeşitli sportif faaliyetler düzenlememiz gerekiyor. Yaptığımız bu sportif faaliyetler neticesinde iş performansı ve verimliliğin artmasıyla birlikte iş kazalarındaki azalmayı da hedefliyoruz. Bu müsabakalar neticesinde firma çalışanları hem kendi içlerinde hem de takım çalışmasıyla birlikte iletişimleri artmakta hem de fabrika çalışanlarıyla tanışma ve iletişime geçmektedirler. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

8 Nisan’da başlayacak turnuva 30 Nisan’da sona erecek.