İnsan kaynakları yöneticileri OSB’de bir araya geldi – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. İnsan kaynakları yöneticileri OSB’de bir araya...

İnsan kaynakları yöneticileri OSB’de bir araya geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Nisan 2019 Perşembe - 15:52Güncelleme: 18 Nisan 2019 Perşembe - 15:54
İnsan kaynakları yöneticileri OSB’de bir araya geldi

Denizli’deki kurum ve kuruluşlarda görev yapan insan kaynakları yöneticileri, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Denizli OSB’deki buluşmada, kariyer koçu Yelda Yolay Kazanoğlu, “Bilinçli Farkındalık” semineri verirken, Denizli İnsan Kaynakları Platformu’nun (DİKAP) kuruluş, hedef ve amaçları paylaşıldı.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş, açılış konuşmasında “Tüm Denizli çalışanlarının bireysel ve kurumsal gelişimine destek amaçlı kurulan DİKAP ailesini kutluyorum. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü olarak biz de kendilerine ev sahipliği yapmaktan onur duyduk. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Kariyer koçu Yelda Yolay Kazanoğlu ise, yaşam farkındalığının kurumsal başarıya etkisine dikkat çekerken, güçlü bireylerin güçlü ekipler oluşturarak topluma yüksek fayda sağladıklarını, insan kaynakları yöneticilerinin en önemli görevlerinden birisinin anlamak ve samimiyetle yol arkadaşlığı yapmak olduğunu belirtti.

DİKAP Başkanı Berna Tomaşoğlu da insan kaynakları adına Denizli’de üstlendikleri misyonu, daha verimli, güçlü, her şeyden önce mutlu çalışanlar için yapacakları faaliyetleri, platformun kuruluş amacı ve değerlerini paylaştı.

Pamukkale Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi ve DİKAP Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Orhan da “insan kaynaklarının dünü, bugünü ve yarını” ana teması ile dünyadaki gelişmeleri katılımcılara aktardı.