DOSTEM’in çizim kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. DOSTEM’in çizim kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi

DOSTEM’in çizim kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Aralık 2021 Pazartesi - 16:32Güncelleme: 28 Aralık 2021 Salı - 11:03
DOSTEM’in çizim kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi iştiraklerinden biri olan Mesleki Eğitim ve Test Merkezince (DOSTEM) düzenlenen bilgisayar destekli 2 boyutlu çizim kursunu (Auto CAD) başarı ile tamamlayan 14 kursiyere sertifikaları verildi.

Denizli OSB’de düzenlenen bilgisayar destekli 2 boyutlu çizim kursu tamamlandı. 72 saatlik eğitim programını tamamlayan ve kurs sonunda sınava tabi tutulan katılımcılardan 14’ü sertifika almaya hak kazandı.

Kursiyerlere sertifikalarını Denizli OSB Yönetim Kurulu adına Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş verdi. Taş, sertifika törenindeki konuşmasında “Mesleki eğitim ve mesleki gelişim eğitimleri sayesinde iş arayan gençlerin niteliklerinin arttırılarak değişen iş hayatında uyum sağlayabilmeleri ve rahatlıkla iş bulabilmelerinin önü açılmaktadır. Denizli Organize Sanayi Bölgesi olarak, Denizli’nin geleceği ve gelişimi için mesleki eğitimin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulumuz ülkemize hizmet etmek için sanayicilerimiz ile birlikte her türlü desteğe hazır. DOSTEM’in kurslarını sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

DOSTEM Müdürü Hakkı Öztürker ise, gelişen ve yenilenen dünyada insana hizmet ettiklerini söyledi. Öztürker, “Bizler insanlara faydalı olmak ve yaşam boyu eğitimde üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Denizli Organize Sanayi Bölge firmalarımıza hizmet etmekte ve eğitim vermekten son derece mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Temennimiz kursiyerlerimizin almış oldukları eğitimleri meslek yararına olarak işlerde kullanabilmeleridir” diye konuştu.