DOSTEK Koleji öğrencileri EGEKAF’24’e katıldı, çalışmalarını sergiledi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. DOSTEK Koleji öğrencileri EGEKAF’24’e katıldı, çalışmalarını...

DOSTEK Koleji öğrencileri EGEKAF’24’e katıldı, çalışmalarını sergiledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Şubat 2024 Cuma - 17:40Güncelleme: 23 Şubat 2024 Cuma - 17:40
DOSTEK Koleji öğrencileri EGEKAF’24’e katıldı, çalışmalarını sergiledi

Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Ege Kariyer Fuarı‘na (EGEKAF) katılan DOSTEK Koleji öğrencileri, projelerini açılan stantta sergiledi. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da standı ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi (Denizli OSB) iş birliği ile EGEKAF’24, Pamukkale Üniversitesi’nde 21-22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirildi.

 

ÖĞRENCİLER İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan fuar, on binlerce üniversite öğrencisi ve mezunu iş dünyası ile buluşturdu. DOSTEK Koleji de fuara katılarak stant açtı. DOSTEK Koleji öğrencilerinin atölyelerde yaptığı el emeği ürünler ve projeler açılan stantta sergilenirken, robotlar ise büyük beğeni topladı. Öğrenciler, standı ziyaret edenlere hayata geçirdikleri projeler ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

AKAR’DAN ZİYARET

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, DOSTEK Koleji’nin standını da ziyaret etti.Akar, öğrencilerin çalışmalarını inceledi. Öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Akar’a ziyaretinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş eşlik etti.

DOSTEK KOLEJİ HALK OYUNLARI EKİBİNDEN GÖSTERİ

Fuarda söyleşi, yarışma ve kariyer buluşmalarının yanı sıra gösteriler de ilgi gördü. DOSTEK Koleji Halk Oyunları Ekibi’nin sahnelediği gösteri izleyenleri coşturdu. Gösterinin sonunda katılımcılar ekibi dakikalarca ayakta alkışladı.

REKTÖR KUTLUHAN’DAN USLU’YA PLAKET

Yoğun katılımın görüldüğü EGEKAF’24’ün ardından emeği geçenlere plaket verildi. Fuarın ana sponsorlarından olan Denizli OSB adına Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, teşekkür plaketini PAÜ Rektörü Prof Dr Ahmet Kutluhan’dan aldı.

GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ PARLAK GÜZEL OLSUN”

Öğrencilerin ve mezunların iş dünyasıyla tanışmasına olanak sağlayan Ege Kariyer Fuarı’na destek vermekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Uslu, şunları söyledi:

“Geleceğimiz olan gençlerimizin hayatına dokunacak, onların kariyerlerinde önemli bir iz bırakacak bu tür organizasyonları oldukça önemsiyoruz ve destek vermekten de büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ege Kariyer Fuarı’nın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve fuara katılım sağlayan firmalarımıza çok teşekkür ederiz. Gençlerimizin geleceği parlak, ülkemizin yarınları daima güzel olsun”