DOSAV’dan iş insanlarına çağrı: Çelenkleriniz eğitime katkı olsun – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. DOSAV’dan iş insanlarına çağrı: Çelenkleriniz eğitime...

DOSAV’dan iş insanlarına çağrı: Çelenkleriniz eğitime katkı olsun

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Temmuz 2021 Çarşamba - 20:25Güncelleme: 28 Temmuz 2021 Çarşamba - 20:30
DOSAV’dan iş insanlarına çağrı: Çelenkleriniz eğitime katkı olsun

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri Vakfı (DOSAV), iş insanlarına “çelenk siparişlerinizle eğitime katkıda bulunun” çağrısını yaptı.

 

DOSAV, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) öğrencilerine sağlanan olanakları daha ileriye taşımak amacıyla web sayfası oluşturdu. “www.dosav.org” sayfasında açılan link üzerinden düğün, açılış ve cenaze törenleri için çelenk siparişi verilebilecek.

Sanayi kesimindeki ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla 2018-2019 eğitim-öğretim yılında özel okul statüsüyle kapılarını açan DOSTEK, eğitimdeki kalitesini sürekli yükseltiyor. Bu da eğitim kurumuna olan ilginin giderek artmasını sağladı.

Çıtanın daha da yükseğe taşınması amacıyla DOSAV da hizmetlere yöneliyor. Bunlardan birisi de düğün, açılış ve cenaze törenler için çelenk hazırlamak oldu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Eğitimden kültüre her alanda destek olmak amacıyla sürdürdüğümüz faaliyetlerimiz kapsamında öğrencilerimizin okul kıyafetleri, servis ihtiyaçları, öğle yemekleri ve kitap ihtiyaçları karşılanıyor, Bunların yanı sıra teknik geziler düzenliyoruz, proje yarışmalarına ücretsiz katılmalarını sağlıyoruz, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü olarak çözüm üretiyoruz. Öğrencilerimize sunduğumuz bu imkanları genişletmek amacıyla çıktığımız yolda www.dosav.org sayfasını oluşturduk. Siz sanayicilerimizin destekleriyle öğrencilerimizin imkanlarını artırmayı hedefliyoruz. Katılacağınız düğün, açılış ve cenaze törenler için hazırlamış olduğumuz çelenkler ile destek verebilirsiniz. DOSAV'ı desteklemek isterseniz https://dosav.org linkini tıklamanız yeterlidir.”