Dohaş Gümrük Antrepo, dev kapasitesiyle Denizli’nin ihtiyacını karşılıyor – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Dohaş Gümrük Antrepo, dev kapasitesiyle Denizli’nin...

Dohaş Gümrük Antrepo, dev kapasitesiyle Denizli’nin ihtiyacını karşılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ocak 2024 Perşembe - 21:08Güncelleme: 11 Ocak 2024 Perşembe - 21:08
Dohaş Gümrük Antrepo, dev kapasitesiyle Denizli’nin ihtiyacını karşılıyor

Türkiye’de organize sanayi bölgesi bünyesinde kurulmuş olan ilk ve tek antrepo olma özelliği taşıyan Dohaş Denizli Organize Sanayi Bölgesi Gümrük Antrepo, yılda bin 500 TIR kapasiteli depolamasıyla kentin ihtiyacını karşılıyor.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi kuruluşu olan Dohaş Gümrük Antrepo, 2018 yılı Kasım ayından bu yana hizmet veriyor. Gümrüklü A tipi genel antrepo hizmeti sunan Dohaş, 6 bin 600 metrekare kapalı, 3 bin 300 metrekare açık olmak üzere toplamda 9 bin 900 metrekare alana sahip.

Kalite ve güveni önceleyen Dohaş’ın firmalar tarafından da en çok beğenilen özelliği, depo yönetimi programları ile müşterilere gerçek zamanlı olarak ortak oluşturulan performans kriterlerini takip etme olanağı sunması ve 7/24 kayıt yapan kamera sistemi ile güvenlik görevlileri vasıtasıyla kontrol edilebilmesi.

YILDA 1500 TIR DEPOLAMA KAPASİTESİ

Gümrüklü depolama hizmeti kapsamında yılda bin 500 TIR depolama kapasitesine sahip Dohaş Antrepo, birim bazında, koli bazında ve palet bazında siparişlerin hazırlanması ile sevkiyatını da üstleniyor.

USLU: DEPOLAMA ALANINDA DENİZLİ’NİN İHTİYACINI KARŞILIYOR

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, “2015 yılında Gümrük Müdürlüğü bölgemize taşındıktan sonra, sanayicilerimizden gelen talep üzerine A Tipi Gümrük Antrepo işletmesini kurduk. Kuruluşundan beri şehrimize ve bölgemize hizmet veren Dohaş, depolama alanında önemli bir ihtiyacın karşılanmasını sağlıyor. Hem şehrimizin hem de bölgemizin gelişmesine katkı sağlamak için bu tür çalışmalara öncülük yapmaya devam edeceğiz” dedi.