OSB’nin olağan genel kurulu yapıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. OSB’nin olağan genel kurulu yapıldı

OSB’nin olağan genel kurulu yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Nisan 2019 Cuma - 14:14Güncelleme: 12 Nisan 2019 Cuma - 14:16
OSB’nin olağan genel kurulu yapıldı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi, 18’inci Olağan Mali Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi 18. Olağan Mali Genel Kurul toplantısı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı temsilcisi Hilmi Adnan Yüksel’in gözetiminde toplam 65 sanayicinin katılımıyla Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapıldı.

Genel kurul toplantısına OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdulkadir Uslu, Yönetim Kurulu Başkanvekilleri Derya Baltalı ve Necip Filiz, yönetim kurulu üyeleri Osman Uğurlu ve Cemalcan Sirkeci ile sanayiciler katıldı.

DİVAN BAŞKANLIĞINI İLGERİ YAPTI

Genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş’ın açılış konuşması ile başladı.

Genel kurulun Divan Başkanlığını Süleyman İlgeri, katip üyeliklere Selim Yaymanoğlu ve Hakkı Akgören seçildi.

RAPORLAR GÖRÜŞÜLDÜ

OSB’nin 2018 yılı yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu ve yeminli mali müşavir raporları, bilanço, gelir - gider hesapları tablosu, 2019 yılı tahmini bütçesi, yönetim aidatları, hizmet bedelleri ile 2019 yılı çalışma raporu programı görüşülerek onaylandı.

ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

OSB Uygulama Yönetmeliği gereği kalan süreyi tamamlamak üzere mevcut 2 üyeye ilave olarak, üst kuruluşta OSB’yi temsil edecek üçüncü üye için (1 asıl 1 yedek) yapılan seçim yapıldı. Oylama sonucu Ahmet Yavuzçehre asil üyeliğe, Selim Yaymanoğlu yedek üyeliğe seçildi.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VERİLDİ

Bu arada, Mesleki Eğitim Komisyonu Üyeleri Fehamettin Taşkaya, Selim Yaymanoğlu, Faruk İnceoğlu ve Osman Uğurlu’ya yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Teknik Kolejin Z-Kütüphanesini yaptıran Sayın Uğur Rıza Alpat’a da yardımlarından dolayı plaket takdim edildi. Z-Kütüphaneye bir süre önce vefat eden Denizli OSB Kurucusu ve eski başkanlarından M.Feridun Alpat’ın ismi verildi.

Ayrıca, DOSTEK Koleji Atölyesi’ne Denizli OSB Yönetim Kurulu’nda 20 yıla yakın görev yapan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski başkanvekili Ali Yavuzçehre’nin isminin verilmesi kararlaştırıldı.

USLU’DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Genel kurulun kapanışta konuşan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, başkanlığı döneminde yaptıkları her türlü çalışmada şeffaflığı ilke edindiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Uzun zamandan beri OSB Yönetim Kurulu olarak görev yapıyoruz. 23 yıllık bu zaman dilimi içerisinde sanayicilerimiz bize büyük destek verdiler. OSB’de yapılan tüm eserleri OSB’ye hizmet için bir takım halinde tüm yöneticilerimizle beraber gerçekleştirdik. Sanayicilerimizin bize duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum.”