Denizli OSB’deki DOSTEK’de ücretsiz eğitim ve iş olanağı – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’deki DOSTEK’de ücretsiz eğitim ve...

Denizli OSB’deki DOSTEK’de ücretsiz eğitim ve iş olanağı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Haziran 2021 Cuma - 10:54Güncelleme: 4 Haziran 2021 Cuma - 11:02
Denizli OSB’deki DOSTEK’de ücretsiz eğitim ve iş olanağı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde eğitim öğretim veren DOSTEK Koleji, teorik eğitimi pratik ile birleştirirken, öğrencilerine de eğitim yaparken iş olanağı da sunuyor.

DOSTEK Koleji, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış bireyler yetiştirme amacıyla eğitim öğretime devam ediyor. Gün geçtikçe önemi artan nitelikli teknik personelihtiyacını karşılamak için çalışan DOSTEK Koleji, uzman eğitmen kadrosu, vizyoner ve kaliteli eğitim anlayışıyla her geçen gün daha çok talep görüyor.

 

DOSTEK Koleji, öğrencilerine kapasite-yetenek dengesine uygun şekilde hayallerindeki mesleği icra etmeleri yolunda ışık tutuyor. Öğrencilerini yükseköğretime geçiş için akademik bilgi ve beceriler ile destekleyen eğitim kurumu, öğrendiklerini yaşamına uygulayabilen yetkin bireyler yetiştirme amacı güdüyor.

Çağdaş teknolojiye uygun makine ve araç gereçlerle donatılmış atölye ve laboratuvarlarla, 21.yüzyıl gerekliliklerine paralel bir öğretim müfredatı uygulanan okulda, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) desteğiyle ücretsiz eğitim-öğretim sağlanıyor. Organize Sanayi Bölgesi’nin desteğiyle de öğle yemeği, servis, okul kıyafetleri, sosyal etkinlik, teknik ve kültürel gezi imkanları ücretsiz, ayrıca Organize Sanayi Bölgesi işletmeleri tarafından ihtiyaç ve başarı bursu imkanları da sunuluyor.

Ön kayıtlar okulun web sitesi üzerinden online olarak gerçekleştiriliyor. Ön kayıt işlemlerinden sonra komisyon tarafından yapılan görüşmeler sonucunda kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler ilan ediliyor. Ön kayıt için gerekli belgeler arasında öğrencinin nüfus cüzdanı, 1 adet vesikalık fotoğraf, olması halinde sporcu lisansı, uluslararası bilimsel ve teknik proje yarışmalarında aldığı dereceleri gösteren belge/belgeler bulunuyor.