Denizli OSB’de yönetim ve personel bayramlaştı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de yönetim ve personel ...

Denizli OSB’de yönetim ve personel bayramlaştı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Haziran 2019 Cumartesi - 15:53Güncelleme: 1 Haziran 2019 Cumartesi - 15:53
Denizli OSB’de yönetim ve personel  bayramlaştı

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz, Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uğurlu, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ve Bölge Müdürlüğü personelinin katılımıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz, bayramlaşma törenindeki konuşmasında, bayramların asırlardır süre gelen kültür ve geleneğin yaşamamıza, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye bir fırsat olduğunu söyledi. Filiz, “Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, kucaklaşmayı ve hatırlamayı önceliğine alan müstesna ve mümtaz bir zamana işaret eder. Allah Ramazan bayramımızı hayırlı vesilelere kılsın ve kardeşliğimizi daim eylesin. Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uğurlu ise, “Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Ülkemize, tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” İfadelerini kullandı.

Bölge Müdürü Ahmet Taş da “Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzurla dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.