Denizli OSB’de yönetim ile çalışanlar bayramlaştı – D20Haber
23.06.2024, Pazar
25 °C / 42 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de yönetim ile çalışanlar bayramlaştı

Denizli OSB’de yönetim ile çalışanlar bayramlaştı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Haziran 2024 Cumartesi - 09:24Güncelleme: 15 Haziran 2024 Cumartesi - 09:24
Denizli OSB’de yönetim ile çalışanlar bayramlaştı

Denizli Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), yönetim ile çalışanlar, düzenlenen programda bayramlaştı.

Denizli OSB’de gelenek bozulmadı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesinde kurum içi bayramlaşma programı düzenlendi. Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yaymanoğlu, Bölge Müdürü Ahmet Taş, birim amirleri ve personel katıldı.

Bayramlaşma programına katılamayan Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu’nun mesajını Bölge Müdürü Ahmet Taş çalışanlara iletti. Uslu, mesajında “Çok kıymetli Denizli Organize Sanayi Bölgesi ailemiz; hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, ailenizle ve sevdiklerinizle geçireceğiniz sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol bereketli bayramlar diliyorum. Birliğimizin ve başarımızın daim olmasını diliyor, gece gündüz demeden verdiğiniz emekler için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haberin DevamıReklam




Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yaymanoğlu da, bayramlaşma programında Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün iştirakleriyle de birlikte büyük bir aile olduğunu vurgulayarak, “Büyük bir özveriyle çalışan, bölgemizi bir adım daha ileriye taşımak adına emek gösteren siz değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte büyük bir aileyiz. Birlikteliğimizden güç alarak her geçen gün başarılarımızı arttırıyoruz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı’nı ailenizle, sevdiklerinizle, sağlıkla, huzurla geçirmenizi diliyorum” dedi.

Bayramlaşma programında konuşan Bölge Müdürü Ahmet Taş da, “Kurban Bayramınızı en içten dileklerim ile kutluyorum. Ülkemize, tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bayramın birlik ve beraberlik ile dayanışmayı artırmasını temenni ediyor, aileniz ve sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.