Denizli OSB’de Yeşil Sanayi Destek Programı bilgilendirme toplantısı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de Yeşil Sanayi Destek Programı...

Denizli OSB’de Yeşil Sanayi Destek Programı bilgilendirme toplantısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Aralık 2023 Perşembe - 17:12Güncelleme: 21 Aralık 2023 Perşembe - 17:12
Denizli OSB’de Yeşil Sanayi Destek Programı bilgilendirme toplantısı

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde (Denizli OSB) Yeşil Sanayi Destek Programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Denizli OSB konferans salonunda düzenlenen toplantıda Sanayi KOBİ’lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi ile Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi destek programları hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi projesi ile yenilenebilir enerji potansiyelinin değerlendirilmesi, çevre dostu teknolojilerin kullanılmasına yönelik farkındalıkların artırılması, enerji maliyetlerinin azaltılmasına yönelik kapasitelerin geliştirilmesi, çevresel sürdürülebilirlik, rekabetçilik, yatırım imkanları, dijitalleşme ve kaynak tedarikinde güvence amacı ile çevresel duyarlılığa ve kaynakların daha verimli tüketilmesine yönelik kapasitelerin geliştirilmesi hedefleniyor.

Toplantı sonunda konuşan Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Küçük ve orta ölçekli işletmelerin yeşil dönüşümünü verimli bir şekilde gerçekleştirmelerine katkı sağlamak amacıyla açılan çağrıların sanayicilerimize duyurulması ve firmalarımızın bu çağrılardan yararlanması amacıyla bir toplantı organize ettik. Bölgemiz firmalarının ihtiyaçları doğrultusunda eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

DENİZLİ (İHA)