Denizli OSB'de “Yeni Dönem Yeni Stratejiler” semineri düzenlendi. Seminerde finansal yapılara ve yatırım stratejilerine etkilerine yönelik analizler yapıldı.
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile GCM Yatırım iş birliğiyle seminer düzenlendi. “Dünya ve Türkiye Ekonomisi: Yeni Dönem, Yeni Stratejiler” konulu seminer Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminere Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çalışkan ve İsmail Aslan, Bölge Müdürü Ahmet Taş ile sanayiciler katıldı.
Seminerin açılışında konuşan Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, değişen küresel dinamikler ışığında sanayinin geleceğini şekillendirecek stratejik bakış açısının önemine dikkati çekti. Taş, “Sanayimiz artık yalnızca üretim kapasitesiyle değil, değişime uyum sağlama kabiliyetiyle de rekabet ediyor. Küresel ekonomide yaşanan dönüşüm bize, daha esnek, daha yenilikçi ve daha güçlü finansal stratejiler geliştirmemiz gerektiğini gösteriyor. Bu tür etkinlikler, işletmelerimizi geleceğin şartlarına hazırlamak adına büyük değer taşıyor” dedi.
GCM Yatırım Sermaye Piyasaları Danışmanı Prof. Dr. İlhan Küçükkaplan ile GCM Yatırım Ekonomisti Evren Kırıkoğlu da sunumlarıyla küresel eğilimlerin sanayiye, finansal yapılara ve yatırım stratejilerine etkilerine yönelik analizlerini aktardı.
Uzman konuşmacılar, değişen ekonomik ortamda işletmelerin rekabet gücünü artıracak stratejik yaklaşımlara dair katılımcıları bilgilendirdi.
2026 yılına yönelik küresel ve ulusal ekonomik beklentilerin kapsamlı bir şekilde ele alındığı seminerde, ekonomik dalgalanmalara uyum sağlayabilmek ve sürdürülebilir büyüme perspektifini güçlendirebilmek adına yol gösterici stratejik değerlendirmeler paylaşıldı.
Katılımcılar, sermaye piyasalarındaki olası yönelimler ve ekonomik görünümün sanayi sektörüne yansımaları hakkında güncel bilgiler edindi.