Denizli OSB’de yapay zeka ve yenilikçi satış stratejileri anlatıldı – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de yapay zeka ve yenilikçi...

Denizli OSB’de yapay zeka ve yenilikçi satış stratejileri anlatıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Aralık 2023 Cuma - 10:02Güncelleme: 8 Aralık 2023 Cuma - 10:02
Denizli OSB’de yapay zeka ve yenilikçi satış stratejileri anlatıldı

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde (Denizli OSB) yapay zeka ile ortaya çıkan yenilikçi satış stratejileri konusunda eğitim verildi.

Denizli OSB’de, Online Satış ve Pazarlama Strateji Uzmanı Ekonomist Ömer Hakan Baki iş birliği ile "Yeni Nesil Satış Stratejileri ile Ürünlerinizi Doğru Müşteriye Ulaştırmanın 5 Etkili Yolu" konulu eğitim gerçekleştirildi.

Katılımcıların geleceğin satış dünyasına adım atmaları ve ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırmaları amacıyla düzenlenen etkinlikte, yapay zekanın sunduğu yenilikçi satış stratejileri yakından tanıtıldı.

Online Satış ve Pazarlama Strateji Uzmanı Baki gerçekleştirdiği sunumda, “Dijital pazarlama ve satış dünyasında öne çıkmak, ürünlerinizi doğru kitlelere ulaştırmak için gerekli bilgileri edineceğimiz bu buluşma, işinizi ve satışlarınızı bir üst seviyeye taşımak adına bir dönüm noktası olacaktır. Geleceğin satış dünyasında yapay zeka teknolojisinin rolü, ürünlerinizi dijital zirveye taşımada ve geleceğin satış trendlerini belirlemede önemli yer edinecektir" dedi.

Yapay zeka teknolojisi konularında bilgiler verilen etkinlik soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

DENİZLİ (İHA)