Denizli OSB’de tüketici hakları toplantısı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de tüketici hakları toplantısı

Denizli OSB’de tüketici hakları toplantısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Mart 2024 Çarşamba - 13:28Güncelleme: 20 Mart 2024 Çarşamba - 13:28
Denizli OSB’de tüketici hakları toplantısı

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde “Tüketici Hakları" konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Tüketici bilincini geliştirmek ve bu yönde hak arama alışkanlıklarını yaygınlaştırmak, tüketici haklarına saygılı kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek amacıyla Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Denizli Ticaret İl Müdürlüğü iş birliği ile 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında tüketici hakları konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Sanayiciler ile DOSTEK Koleji öğretmen ve öğrencileri katıldığı toplantıda Denizli Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdür Vekili Sercan Erdoğdu ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Şefika Akıncı Kıroğlu, katılımcıları Tüketici Hakları ve yönetmelikler hakkında bilgilendirdi.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu tüketicilerin mevcut hakları hakkında bilgilendirilmesinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Ticaret İl Müdürlüğümüz ile birlikte önemli bir toplantıyı gerçekleştirdik. Sanayicilerimizin ve DOSTEK Koleji öğrencilerimizin birer tüketici olarak haklarını bilmeleri ve gerektiğinde bu kapsamda haklarını arayabilmeleri için bilgi sahibi olmalarını istedik. Sanayicilerimize, gençlerimize, topluma faydalı etkinliklere ev sahipliği yapmak bizleri mutlu ediyor. Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında düzenlediğimiz etkinliğimize destek ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.”