Denizli OSB’de TÜBİTAK proje yazma semineri – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de TÜBİTAK proje yazma semineri

Denizli OSB’de TÜBİTAK proje yazma semineri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Mart 2024 Perşembe - 12:12Güncelleme: 7 Mart 2024 Perşembe - 12:12
Denizli OSB’de TÜBİTAK proje yazma semineri

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (Denizli OSB) ve Donanım Teknoloji işbirliğinde ‘TÜBİTAK Projeleri Yazma Semineri’ düzenlendi.

Denizli OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte etkinlikte Sürdürülebilirlik ve Proje Uzmanı Dr Şencan Felek konuşmacı olarak yer aldı. Felek, katılımcıları TÜBİTAK TEYDEP projelerinin yazılması, proje aşamaları gibi konular hakkında bilgilendirdi.

TÜBİTAK projelerinde Denizli’nin aldığı payın çok az olduğunu aktaran Felek, “Katılımcılarımıza TÜBİTAK TEYDEP projelerinin amacı, önemi, firmaya ve ülkemize katkıları hakkında bilgiler vermek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Prodis sistemine giriş nasıl yapılır? Firma kaydı nasıl oluşturulur? Proje yazma aşamaları başlıkları altında katılımcılarımızı bilgilendirdik” dedi.

Sanayicilerin yararına olacak her türlü organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu ise, “TÜBİTAK projeleri hakkında bir seminer düzenlemiştik ve katılımcılarımızın yoğun talebi üzerine bu etkinliğin devamı niteliğinde yeni bir seminer daha düzenledik. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak sanayicilerimizin yararına olan, onların talep ettiği her türlü organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. TÜBİTAK destekleri hem sanayicilerimizin hem de ülkemizin gelişmesinde önemli bir katkı sunmaktadır. Bizler de bu anlamda seminerimize destek veren ve katılım gösteren herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.