Denizli OSB’de tekstil sektöründe verimlilik ve enerji konulu panel – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de tekstil sektöründe verimlilik ve...

Denizli OSB’de tekstil sektöründe verimlilik ve enerji konulu panel

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Mayıs 2024 Pazartesi - 14:58Güncelleme: 6 Mayıs 2024 Pazartesi - 14:58
Denizli OSB’de tekstil sektöründe verimlilik ve enerji konulu panel

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde (OSB), “Tekstil Sektöründe Verimlilik ve Yenilikçi Enerji Yaklaşımları” konulu panel düzenlendi.

Denizli OSB’nin ev sahipliğinde, Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi iş birliğiyle Tekstil Sektöründe Verimlilik ve Yenilikçi Enerji Yaklaşımları” konulu panel gerçekleştirildi.

 

20. Ekserji ve Uygulamaları Yaz Kursu kapsamında düzenlenen panele Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, sanayiciler, akademisyenler, üniversite öğrencileri, teknik personel ve sektör paydaşları katıldı.

Etkinlik Koordinatörü Dr Öner Atalay, yaptığı açılış konuşmasında enerjinin her geçen gün artan önemine ve kaynakların verimli kullanılmasına dikkat çekti.

Haberin DevamıReklam




Panelin moderatörlüğünü İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Prof Dr Adnan Midilli yaparken, Ontario Teknik Üniversitesi/Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Prof Dr İbrahim Dinçer,Nevada-Reno Üniversitesi’nden Prof Dr Yunus A. Çengel,Yaşar Üniversitesi’nden Prof Dr Arif Hepbaşlı, Pamukkale Üniversitesi’nden Prof Dr Güngör Durur, Denizli OSB Enerji ve Çevre Komisyonu Başkanı İbrahim Onur Yıldırım ve Ecogreen Enerji Genel Müdür Yardımcısı Ali Korkmaz da konuşmacı olarak yer aldı.

Konuşmacılar katılımcıların merak ettikleri soruları yanıtlarken, verimlilik ve enerji yaklaşımları ile sürdürülebilirlik üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Etkinlikte söz alan Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ise, Denizli OSB Yönetim Kurulu olarak enerjinin dönüşümü ve verimliliği kapsamında önemli projelere ve yatırımlara imza atıldığını söyledi. Yapılması planlanan ve bölgedeki sanayicilere büyük bir katkı sağlayacak olan projelerin de müjdesini veren Taş, etkinliğin sonunda panele katılımları, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşmalarından dolayı panelistlere teşekkür belgesi takdim etti.