Denizli OSB’de proje atölyesi etkinliği – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de proje atölyesi etkinliği

Denizli OSB’de proje atölyesi etkinliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Kasım 2018 Çarşamba - 16:09Güncelleme: 21 Kasım 2018 Çarşamba - 16:09
Denizli OSB’de proje atölyesi etkinliği

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Pamukkale Teknokent Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği ile düzenlenen TEYDEB 2.0 Destek Programı Bilgilendirme Günü ve Proje Atölyesi Etkinliği gerçekleştirildi.

Denizli OSB Konferans Salonu’nda ki program, Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan’ın açılış konuşması ile başladı. Küçükkaplan, amaçlarının mevcut kaynakların verimli kullanılmasına katkıda bulunmak olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Pamukkale Teknokent, üniversite bünyesinde, araştırma kurumlarının ve sanayi kuruluşlarının aynı ortam içerisinde araştırma, geliştirme ve inovasyon çalışmalarını sürdürdükleri, katma değerli ürünler ortaya çıkardıkları, birbirleri arasında bilgi ve teknoloji transferi gerçekleştirdikleri, akademik, ekonomik ve sosyal yapının bütünleştiği organize bir araştırma ve iş merkezidir. Amacımız paydaşlarımızın mevcut kaynaklarının daha verimli kullanılması veya onlara yeni kaynak yaratılması amacıyla ileri teknoloji, inovasyon ve yazılım geliştirme alanında faaliyet gösterecek firma ve kuruluşlara en uygun maliyet çerçevesinde, dünya kalitesinde, etkin teknokent hizmetleri sunmaktır. Teknoloji Transfer Ofisi olarak, üniversite sanayi işbirliği çerçevesinde üniversitemizde yapılan araştırmalar, patentlerin, bilgi birikiminin sanayiye aktarımı ve ürüne dönüştürülmesi, patentlerin ticarileştirilmesi konularında faaliyet göstermektedir.”

Investa Global Danışmanlık Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Rüzgar ve Investa Ekip Lideri Emre Sönmez ise, destek sistemi değişikliğine neden gidildiği, TEYDEB 2.0 Destek Sistemi’nin getirileri ve başarılı bir proje için gerekli şartlar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Etkinliğin ikinci aşaması olan proje atölyesi etkinliği kısmında ise karşılıklı gizlilik taahhüdü imzalayan firma yetkilileri ve uzmanlar birebir görüşme yaptı.