Denizli OSB’de Örme Teknolojisi ve Kumaş Hataları semineri – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de Örme Teknolojisi ve Kumaş...

Denizli OSB’de Örme Teknolojisi ve Kumaş Hataları semineri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Nisan 2024 Cuma - 17:16Güncelleme: 19 Nisan 2024 Cuma - 17:16
Denizli OSB’de Örme Teknolojisi ve Kumaş Hataları semineri

Denizli Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) “Örme Teknolojisi ve Kumaş Hataları” konulu seminer gerçekleştirildi.

Denizli OSB, Tekstil Mühendisleri Odası Denizli Şubesi ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tekstil Mühendisliği iş birliğinde “Örme Teknolojisi ve Kumaş Hataları” konulu seminer gerçekleştirildi.

Denizli OSB Konferans Salonu’nda yapılan seminer hakkında bilgi veren GrozBeckert Çorap- Triko ve Raşel Örgü Teknik Müdürü Muhittin Kaya, “Tüm örgü grupları için kumaş kusurları ve bu kusurların giderilmesindeki çözümleri katılımcılarımızla irdeleyeceğiz” dedi.

Etkinliğin moderatörlüğünü yapan PAÜ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Ali Serkan Soydan, seminerde yuvarlak örme, çorap makineleri, raşel ve düz örme makineleri ile ilgili bilgilendirme yapıldığını söyledi.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu ise bölge müdürlüğü olarak ev sahipliği yaptıkları etkinliklere katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, “Denizli’deki sivil toplum kuruluşlarımız ve Pamukkale Üniversitesi ile işbirliğinde pek çok etkinliğe imza atıyoruz. Sanayicilerimize yarar sağlayacak, kentimizin gelişiminde taş üstüne bir taş daha koyacak her türlü eğitim, seminer, panel vb. etkinliklerde yer almak ve ev sahipliği yapmak bizim için bir mutluluktur. Düzenlediğimiz etkinliklere hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.