Denizli OSB’de KÜSİ teşvikleri anlatıldı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de KÜSİ teşvikleri anlatıldı

Denizli OSB’de KÜSİ teşvikleri anlatıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Kasım 2018 Perşembe - 10:21Güncelleme: 8 Kasım 2018 Perşembe - 10:21
Denizli OSB’de KÜSİ teşvikleri anlatıldı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde, Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında verilen teşvik ve destekler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında verilen teşvik ve destekler hakkında bilgilendirme toplantısı Denizli Organize Sanayi bölgesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, KOSGEB İl Müdürü Aziz Acar ve TKDK Denizli İl Koordinatörü Murat Kar, Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç Dr. İlhan Küçükkaplan,Güney Ege Kalkınma Ajansı Koordinatörü Ayşe Esin Başkan ve TSE Denizli Belgelendirme Müdürü Yücel Akca, kurumlarınca verilen teşvik ve destekler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş yaptığı konuşmada, “Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında teşvik ve destekler, bölgemiz firmalarından Atlas Boya Tekstil, Eke Metal Grup, Akürün Tekstil, Ege Mensucat, Başaranlar İnşaat, Uğurlu Otocam ve Panobel Elektrik firmalarımızın yetkili kişilerine anlatıldı. Bu toplantıdan sonra bu işletmeler KÜSİ komisyonu tarafından firmalarında ziyaret edilecek. Bu şekilde bölgemizdeki tüm işletmeleri bilgilendirerek bu teşviklerden faydalanmalarını sağlayacağız. OSB Yönetim Kurulumuz, bögemizdeki işletmelerin her türlü teşvik, hibe ve krediler konusunda bilgilendirilmesini çok önemsemektedir. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.”dedi.