Denizli OSB’de jeneratör seçimi semineri – D20Haber
19.04.2025, Cumartesi
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de jeneratör seçimi semineri

Denizli OSB’de jeneratör seçimi semineri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Nisan 2025 Perşembe - 12:57Güncelleme: 17 Nisan 2025 Perşembe - 12:57
Denizli OSB’de jeneratör seçimi semineri

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde “Jeneratör Seçimi ve Senkronizasyon Sistemleri” konulu seminer gerçekleştirildi.

Denizli OSB Konferans Salonu’nda sanayicilerin katılımıyla gerçekleşen seminerde Efes Grup Müdürü Murat Çakal, Arken Jeneratör’ü tanıtan bir sunum gerçekleştirdi.

Firmanın Özel Projeler Müdürü İsmail Çetin ise, “Jeneratör Seçimi ve Senkronizasyon Sistemleri” hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Haberin DevamıReklam




Doğru jeneratörü seçmenin yöntemleri, birden fazla jeneratör veya şebeke ile senkronize çalışmasını sağlamak için dikkat edilmesi gerekenler gibi teknik detayları da paylaşan Çetin, jeneratör seçimi ve senkronizasyon sistemlerinin elektrik üretim ve dağıtım sistemlerinde oldukça kritik konular olduğunun altını çizdi.

Seminer, soru-cevap bölümü ile sona erdi.