Denizli OSB’de genç patronlarla toplantı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de genç patronlarla toplantı

Denizli OSB’de genç patronlarla toplantı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Kasım 2019 Pazartesi - 11:05Güncelleme: 11 Kasım 2019 Pazartesi - 11:05
Denizli OSB’de genç patronlarla toplantı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü koordinesinde, iki ve üçüncü kuşak genç firma sahipleri ile istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Necip Filiz, Denizli OSB Yönetim Kurulu üyeleri Osman Uğurlu ve Cemalcan Sirkeci ile OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ve genç işverenler katıldı.

Katılımın yüksek olduğu istişare toplantısına DOSTEK tanıtım filmiyle başlandı. Ardından OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, DOSTEK Koleji ile ilgili yapılan çalışmaları, kreş, arıtma tesisi, itfaiye, elektrik – enerji çalışmaları, DOHAŞ lojistik ve diğer projelerle ilgili bilgiler sundu.

Başkanvekili Necip Filiz de, yönetim kurulu olarak Organize Sanayi Bölgesi’nin güçlenmesi, yeni yatırımların yapılması, enerji fiyatlarının düşürülmesi ve her türlü teknolojiyi takip etme konusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi. Filiz, sözlerine şunları ilave etti:

“Bölgemizde yer alan sanayicilerimizin daha iyi ve ucuz hizmet alabilmesi için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kuruluna seçilerek Denizli’mizi en iyi şekilde temsil etmeye başladık. Geçen hafta OSBÜK Yönetim Kurulu Toplantısını Denizli’de yaparak Bölgemizi tüm OSB’lere tanıttık. Yapacağımız tüm çalışmalarla birlikte Denizli’mizi hak ettiği seviyeye çıkaracağız.”

Daha sonra söz alan katılımcılar ise, organize sanayi bölgelerinde enerji fiyatlarının OSB dışına göre çok uygun olduğunu ve bunun devam etmesini dile getirdi. Yenilenebilir enerji konusunda yeni çalışmaların başlatılmasını isteyen genç patronlar, atıkların bertarafı konusunda yapılacak çalışmalara, OSB Kavşağı ve teknik kolej konularına değindi