Denizli OSB’de enerji izleme ve kayıplarının tespiti konulu seminer – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de enerji izleme ve kayıplarının...

Denizli OSB’de enerji izleme ve kayıplarının tespiti konulu seminer

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Eylül 2023 Çarşamba - 09:29Güncelleme: 20 Eylül 2023 Çarşamba - 09:29
Denizli OSB’de enerji izleme ve kayıplarının tespiti konulu seminer

Denizli Organize Sanayi Bölge (DOSB) Müdürlüğü, farklı sektörde faaliyet gösteren firmalara yönelik “Enerji İzleme ve Enerji Kayıplarının Tespiti” konulu seminer düzenledi.

Enerji İzleme ve Enerji Kayıplarının Tespiti Semineri’nde Net Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Güray Erden, katılımcıları enerji verimliliğinin önemi, net sıfır konsepti, ülkemizde karbon emisyonu ve enerji verimliliği üzerine oluşturulan yasal yapılar, ETS, ISO 50001, Enerji Bakanlığı ve teşvikleri, teknik yapılardan enerji etüdü, enerji verimliliği tanım ve tespiti, ölçüm, verimlilik konusunda yaşanan problemler, izleme çözümlerinde donanım, yazılım, uzaktan enerji yönetimi konularında bilgilendirdi.

Seminerle ilgili açıklamada bulunan Denizli Organize Sanayi Müdürü Ahmet Taş, bu dönemde enerjide doğru planlama ve enerji verimliliğinin çok daha önemli hale geldiğini belirterek, “Yıl boyunca planladığımız bu tarz eğitim ve seminerlerle sanayicilerimizi bilgilendiriyor, bilinçlendiriyoruz. Günümüzde hem çevre ile alakalı hem de ekonomik olarak büyük önem taşıyan enerji verimliliği konusunda düzenlediğimiz bu seminere katılım gösteren tüm firmalara ve DOSB yönetimine emekleri için teşekkür ederiz” dedi.

DENİZLİ(İHA)