Denizli OSB’de Endüstri 4.0 konuşuldu – D20Haber
23.06.2024, Pazar
25 °C / 42 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de Endüstri 4.0 konuşuldu

Denizli OSB’de Endüstri 4.0 konuşuldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Haziran 2024 Cuma - 12:44Güncelleme: 14 Haziran 2024 Cuma - 12:44
Denizli OSB’de Endüstri 4.0 konuşuldu

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli'de Nitelikli Kadın ve Erkek İşgücü için Teşvik Edilmesi Projesi kapsamında ''Geleceğin Meslekleri ve Endüstri 4.0” adlı seminere ev sahipliği yaptı. Proje ile amacın Endüstri 4.0 yol haritasını hazırlamak olduğu bildirildi.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Denizli Ticaret Odası ile birlikte “Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli’de Nitelikli Kadın ve Erkek İşgücü için Teşvik Edilmesi” projesini sürdürüyor.

İŞKUR, GESİFED ve Denizli ABİGEM iş birliğinde yürütülen proje kapsamında, Denizli OSB Müdürlüğü Konferans Salonunda ”Geleceğin Meslekleri ve Endüstri 4.0 Semineri” gerçekleştirildi. Seminere, Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, kurum ve kuruluş temsilcileri ile sanayiciler katıldı.

Haberin DevamıReklam




Düzenlenen seminerde konuşmacı olarak yer alan PAÜ Teknokent Genel Müdürü, Teknoloji Fakültesi Dekanı-Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Ovalı, şunları söyledi:

“Avrupa Birliği projesi olan “Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli’de Nitelikli Kadın ve Erkek İşgücü için Teşvik Edilmesi” projesi kapsamında Pamukkale Teknokent olarak biz de bir paydaşız. Amacımız; ikili diyaloglarla Denizli’nin, geleceğin meslekleri hakkındaki birikimlerini ve düşüncelerini öğrenmek, Endüstri 4.0 hakkındaki farkındalık ve fikirlerini konuşmak.”

Denizli Ticaret Odası Proje Koordinatörü Sıdıka Arıkan ise projenin amacından bahsederek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının İnsan Kaynakları Gelişimi Operasyonel Programı kapsamında yürütülen Avrupa Birliği destekli bir proje. Amacımız; kentimizde geleceğe yönelik Endüstri 4.0 yol haritasını hazırlamak. Bu kapsamda seminerimizi gerçekleştiriyoruz. Katılımcı firmalarımızda bu konuda istişarelerde bulunacağız.”

Seminerde sunumların ardından soru-cevap bölümüne geçildi.