Denizli OSB’de coronavirüs önlemleri – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de coronavirüs önlemleri

Denizli OSB’de coronavirüs önlemleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Mart 2020 Cuma - 12:35Güncelleme: 13 Mart 2020 Cuma - 12:57
Denizli OSB’de coronavirüs önlemleri

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, coronavirüse (Kovid-19) karşı bölgedeki hizmet binaları, gümrük, antrepo, okul, kreş ve camide dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.

Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu, bölgede coronavirüse karşı bir dizi önlemler aldı. Bu kapsamda bölgede dezenfekte için özel ekip oluşturuldu. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların talep etmesi durumunda ücretsiz dezenfekte hizmeti verilecek.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, "OSB Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereği, sosyal tesislerimizde ve hizmet binalarımızda coronavirüse karşı dezenfeksiyon çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Coronavirüse yönelik tedbirler kapsamında, Sağlık Bakanlığımızın beyan ettiği 14 gün kuralına ve dezenfekte programına uymak bu virüsle mücadeleyi daha kolay hale getirecektir" dedi.

Bölgede bulunan DOSTEK Koleji ve kreşte coronavirüse karşı ilaçlama çalışmaları yapıldığını belirten Taş, "Her gün yoğun şekilde çocuklarımızın kullanım alanları ve eğitim öğretim alanları virüse karşı dezenfekte edilecek, her türlü önlemler alınacaktır. Gümrük ve Antrepoya gelen ve çıkış yapan tırlar da dadezenfekte işlemi uygulanmaktadır" diye konuştu.