Denizli OSB’de, Altınbaşak Tekstil Süper Lig’e çıktı – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB’de, Altınbaşak Tekstil Süper Lig’e...

Denizli OSB’de, Altınbaşak Tekstil Süper Lig’e çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ocak 2024 Çarşamba - 15:41Güncelleme: 17 Ocak 2024 Çarşamba - 15:41
Denizli OSB’de, Altınbaşak Tekstil Süper Lig’e çıktı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (Denizli OSB) Yükselme A Grubu’nda maçlar tamamlanırken, Altınbaşak Tekstil, Süper Lig’e çıkmayı garantileyen ilk takım oldu.

Denizli OSB Spor Tesisleri’nde Yükselme A Grubu grup maçları, tarihinde Doğan Ambalaj ve Veritas Tekstil karşılaşmasıyla tamamlandı. Doğan Ambalaj, maçı 7-5’lik skorla galip tamamladı.

Grup maçlarının tamamlanmasıyla yapılan üçlü averaj sonucunda Süper Lig’e çıkmayı garantileyen ekip Altınbaşak Tekstil oldu. Altınbaşak Tekstil Takım Yöneticisi Abdülbaki Şenyüksel; "Yıllardır Denizli OSB Müdürlüğü'nün yaptığı aktivitelere katılıyoruz. Firma çalışanlarımız için sosyal aktivitelerin çok önemli olduğunun farkındayız. Seneye yapılacak olan Süper Kupayı alarak bu başarımızın tesadüfi olmadığını herkese kanıtlamış olacağız " dedi.

A grubunda ikili play-off oynayacak olan takımlar Doğan Ambalaj,Chakra Mağazacılık ,Veritas Tekstil, Tosunoğlu Tekstil oldu. Bu takımların rakipleri, B grubu maçlarının tamamlanmasının belli olacak. Gruplarını 2. ve 3. bitiren takımlar çapraz eşleşme ile maç yapacak ve kazanan 2 takım Süper Lig’e çıkacak. Sıralamada 4. ve 5. olan takımlar çapraz eşleme ile maçlarını yapacaklar ve kazanan takımlar son bir müsabaka yapacak. Bunun sonucunda Süper Lig’e çıkacak olan 5. takımı belirleyecekler.